Майката на Десислава обижда Благой Найденов! (виж защо двете не си говорят)

Гласувайте за статията

Майката на Десислава не може да гледа Малката Кобра дори на снимка!

Родителката на Десислава – Женя Гайдарова не си говори с дъщеря си от близо две години. Майка и щерка се скарали зловещо, а причината за това е връзката на певицата с 20 години по-младия от нея Благой Найденов.

Десислава

Десислава е сърдита на майка си заради гаджето, двете не си говорят

Още щом разбрала, че Десислава отново се е обвързала с неприлично млад мъж, при това спортист, креснала до небесата. Тя дълго „хранела“ подобаващо дъщеря си, преди последната да реши да се отдръпне от нея.

Преди време Женя Гайдарова била тази, която разделила Зарко Савов и Деси. Тя не спирала да намила, че детето й няма да прокопса като се движи с такива прости недорасляци. Които само могат да мислят за тялото и за измислената си спортна кариера, пише вестник „Галерия“.

Скъсването на Зарко и Десислава дошло като манна небесна за Гайдарова, но тя не успяла да се порадва дълго. Защото дъщеря й отново хлътнала, този път по младия Благой.

„Всеки път, когато Деси решеше да събере гаджето си и майка си, ставаше нещо ужасяващо. Момчето всячески се опитваше да й угоди, а Женя постоянно го обиждаше. Все му намираше кусури, все му се дърлеше за нещо. Накрая Десислава не издържа и й заяви, че няма да общува повече с нея, ако не приеме Благой“, разкриват източниците.

Дори и тази заплаха обаче не подайствала, нито пък бременността на певицата. Като научила, че ще става баба, а Десислава е надула корема от „момченцето“, тя направо изригнала. И до днес не можела да се побере в кожата си, затова е съмнително, че внучето ще успее да ги сдобри.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар