Кали вбеси полицията: Отказва да плати глобата на сина си! Преглеждания: 910

Кали се заинати, не ще и да чуе да плаща 300 лева глоба
0
Оценете този post

Кали отказва да плати акта на сина си Георги!

Кали отказала да плати глоба в размер на 300 лева. Фолк изпълнителката не иска да плати парите, които полицаите й наложили.

Кали
Кали се заинати, не ще и да чуе да плаща 300 лева глоба

Припомняме, че акта е съставен заради нарушението, което извършил 17-годишния й син Георги. Първородният й наследник се разхождал с приятели след 22 часа.

Но при среща с униформени те поискали документите им за проверка. Оказало се, че големият син на певицата има половин година, докато навърши пълнолетие.

Затова ченгетата веднага го задържали в 6-то РПУ. После се обадили на майка му, за да си го прибере. Кали веднага пристигнала. Само че й тръснали глоба в размер от триста лева. Наказанието било по чл.45 от Закона за закрила на детето.

Поп фолк дивата негодувала и отказвала да плати трицифрената сума. Тя била категорична, че сина й не е извършил никакво нарушение на закона.

Още повече, че само се е разхождал в квартала. И освен това бил в компанията на пълнолетни момчета.

„Това е пълно безобразие. Синът ми е във ваканция и се е разхождал след 22 часа. Лято е, той е бил в компанията на три пълнолетни лица.

Вместо да се занимават и истинските изроди, убийци и наркобосове, те тръгнали да залавят едно момче. Което нищо лошо не е направило. Да ходят на Слънчака. Да видят как там, посред нощ се разхождат добре почерпени и надрусани 15-годишни деца”, беснеела Кали.

Заради което певицата категорично отказала да плати глобата. Тя твърдяла, че това е несправедливо и няма да се бръкне за сумата.

Ченгетата обаче се заинатили да не й прощават своеволието. От МВР съобщили, че ще информират НАП, които да вземат парите за глобата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.