Синът на Малкия Маргин влюбен в рускиня, щерка на дипломат! (виж тук)

Гласувайте за статията

Синът на Малкия Маргин си изгуби ума по красивата рускиня!

Николай Маринов – синът на Малкия Маргин вече е лудо влюбен. 18-годишното момче, което носи името на баща си, е в сериозна връзка с красива рускиня. При това дъщеря на дипломат.

Малкия Маргин

Синът на Малкия Маргин заби невероятна рускиня. Фамилията одобри момичето и даде благословията си на връзката им

Оказа се, че двамата са съученици и чувствата им пламнали преди доста време. Едва преди месеци обаче се престрашили да разкрият всичко пред семействата си, които останали очаровани.

Синът на Малкия Маргин запознал родителите си със своята избраница, а първоначалната им реакция била да се възхитят колко е хубава. Не се задоволили само с това обаче и щателно проверили откъде произлиза.

След като се уверили, че всичко в рода на момичето е по мед и масло, Мартина и жена му Мария Цветкова дали своята благословия.

Младите често се отбиват в палата на Малкия Маргин в Бояна. Къщата е нещо невероятно откъм архитектурна реализация и е строго охранявана. Денонощно там пазят дузина яки момчета, които да гарантират сигурността на обитателите й.

Тревогите на Малкия Маргин за семейството му са напълно осннователни. Като един от бившите съдружници на групировката СИК Николай Маринов има много врагове. А е сочен и за наркобос.

През 2010 година той беше обявен за общодържавно издирване, тъй като беше основният заподозрян за поръчител на екзекуцията на журналиста Боби Цанков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар