Слави Трифонов огорчи жестоко баща си

Изхвърли го от листата на екскурзиантите
0

Изхвърли го от листата на екскурзиантите

Шоуменът Слави Трифонов нанесе изключително жестока обида на баща си Тодор.

Оказва се, че Слави Трифонов е игнорирал родителя си от семейното пътуване, с което изненада останалите членове на фамилията. Припомняме, че Слави Трифонов плати за богата екскурзия, на която заминаха майка му, сестра му и още няколко роднини.

Запознати твърдят, че шоуменът не е забравил какво е направил баща му Тодор. До неотдавна фамилията на Слави Трифонов бе на обиколка из света. Те обиколиха редица дестинации, сред които Турция, Гърция, Франция, Италия и Бразилия.

Слави Трифонов
Изхвърли го от листата на екскурзиантите

Съвсем изненадващо за всички обаче се оказало, че бащата на Слави Трифонов – Тодор, не е включен в групата на екскурзиантите.
Според мълвата, основната причина, поради която шоуменът пропуснал баща си, била твърде високата цена, която трябвало да плати за екскурзията.
Именно поради тази причина се наложило бай Тодор да си остане в Плевен.

Неговото място било заето от съпругът на сестра му Петя – Владимир. Замяната станала по настояване на сестрата на Слави Трифонов.
Запознати посочват, че това е още един явен знак за дългогодишния конфликт между двамата мъже в семейството.

За никого не е тайна, че между Слави Трифонов и баща му Тодор има дрязги от доста дълго време.
Всичко започнало от изнасяне на информация от страна на бай Тодор пред медиите. Той разкрил без никакви задръжки любопитни подробности от живота на сина му.

Слави Трифонов бил толкова огорчен от постъпката на баща си, че не му говорил в продължение на години. Дори преди време, когато семейството му гостува в шоуто му, бай Тодор отново отсъстваше. Неговото място до мама Здравка, бе заето от сестра му Петя.

С годините Слави сякаш прости този грях на баща си и започна да омеква. Факт е обаче, че шоуменът и до днес не може да забрави стореното от възрастния мъж, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.