Цялата истина за краха на Кристина Патрашкова

Гласувайте за статията

Била крайно обидена от предложението на продуцентите

На бял свят изплува цялата истина за краха на Кристина Патрашкова.

Запознати издават, че Кристина Патрашкова не е пожелала да остане в предаването „папараци“ и през новия телевизионен сезон, тъй като офертата на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов била крайно незадоволителна.

Тя е напуснала доброволно, след като водещата на предаването Николета Лозанова също си тръгна. Кристина Патрашкова категорично е отхвърлила възможността да остане.
От кухнята на предаването обаче твърдят, че напускането й е продиктувано от избора на нова водеща на предаването.

Кристина Патрашкова

Била крайно обидена от предложението на продуцентите

Тъй като новата водеща на „Папараци“ Венета Райкова е с много повече възможности от плеймейтката, тя ще поеме и воденето на интервютата.
Междувременно Кристина Патрашкова получила оферта да остане като редактор в предаването. Продуцентите обаче уточнили, че ще е с много по-ниска заплата и тя категорично отхвърлила възможността.

Патрашкова определила офертата на продуцентите като повече от унизителна. Същевременно стана ясно, че Венета Райкова ще получава двойно по-високо възнаграждение от това на плеймейтката, тъй като ще върши повече работа.
Именно поради тази причина се наложило продуцентите на „Папараци“ да свият разходите и да откажат услугите на Патрашкова като репортер.

Тя била крайно обидена на от отношението на Иван Христов и Андрей Арнаудов към нея. Именно заради „Папараци“ тя напусна предаването „На кафе“, където бе редовен коментатор на риалитито „ВИП Брадър“. Така и не става ясно обаче, след като Николета Лозанова се уреди като водеща на дейли епизодите на шоуто дали и Кристина няма да се върне обратно в редиците на Нова тв.

Към днешна дата Кристина Патрашкова си търси усилено нови ангажименти, тъй като само работата й в „Галерия“ не я удовлетворява.
Мълвата носи, че двете с Николета Лозанова са в много близки отношения и са се подкрепили взаимно при напускането на „Папараци“.
Те дори се зарекли, че някой ден отново ще работят заедно, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Цялата истина за краха на Кристина Патрашкова”

  1. Име (задължително)

    сеп. 06. 2017

    хайде,и без това беше отвратително да я гледаме , как премята очи и подбелва белтъци в тавана.Отврат! Никаква журналистка не е! Клюкарка махлека..

  2. вали ра

    сеп. 13. 2020

    Абсолютно подкрепям първия коментар !! Тази плаши……. е страхотна за гледане !!!!!!! Има толкова млади и хубави момичета,които могат да заместят този вампир !!!!!!!

Добавете коментар