Лъсна тайната на „Фермата” (Вижте какво очаква участниците в новия сезон)

Гласувайте за статията

„Фермата” стартира след дни, в новия сезон всъщност ферма ще липсва

Продуцентите на „Фермата” разкриха най-голямата й тайна. Новия сезон на риалити формата ще носи емблематичното име „Ново начало”. Няма да има никаква ферма. Участниците сами ще си пригодят условия за живеене.

Хитовия формат ще върви 6 дена в седмицата. В него ще участват 21 човека. Сред тях ще има бг знаменитости както и емигранти и чужденци.

Героите в третия сезон ще трябва сами да построят място за живеене. Ще им липсват всякакви удобства на цивилизацията. Темата за новото начало е съобразена с завръщането към природата. Което е световна тенденция към по целесъобразен живот чрез който да се намалят консумацията на природи ресурси и замърсяването.

Целта на Иван и Андрей е да запазят романтиката от първия сезон, да следват патриотизма на втория. В третото издание ще предложат модел на зрителите как да се поправи стореното от хората зло на природата. Да се научи съвременния свят как да живее по-качествено.

„Фермата” 3 ще се излъчва от неделя до петък. Дейли епизодите ще са по 90 минути като на зрителите няма да липсват и вълнуващите дуели. Всяка неделя ще се решава кой напуска и кой остава в шоуто.

Ново за сезона ще бъдат тематичните дуели. Темите, на които са посветени ще са от българската история. За първи път ще видим как една македонка, която се чувства българка проявява смелост, за която ще бъде поругана и критикувана в родината си, предават от електрнното издание за светски новини hotarena.net.

Очаквайте „Фермата” на 10 септември по bTV!

.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар