Изплува нова жестока версия за убийството на Никол

Гласувайте за статията

Телефонът на петокласничката е увреден умишлено

Разследващите работят по нова версия за убийството на Никол от Бургас.

Оказва се, че ключът към зверското убийство на 11-годишната Никол, е скрит в телефона й.
В него има доказателства, които уличават извършителя на престъплението.

За огромно съжаление обаче телефонът на Никол е силно увреден. Всички опити на органите на реда да го ремонтират, са ударили на камък, отбелязва на страниците си „Монитор“, позовавайки се на източник, който е наясно с разследването.

Никол

Телефонът на петокласничката е увреден умишлено

Както вече стана ясно, телефонът на петокласничката Никол бе открит в контейнер за смет в близост до мястото, на което бе извършено жестокото убийство.
По телефона на петокласничката не е имало видими следи от удари, но по една или друга причина той не работи.

Разследващите предполагат, че мобилният телефон е бил умишлено увреден. По всяка вероятност той или е бил потопен във вода или е залят с друга течност.
Не е изключено да е бил използван и друг метод за увреждането му.

Прокуратурата е разпоредила мобилното устройство да бъде изпратено за техническа експертиза. Основната задача е да се извади цялата налична информация от харддиска на телефона, ако това изобщо може да бъде извършено.

Криминалисти коментират, че възлагат огромни надежди на резултатите от тази техническа експертиза. Тя наистина е от огромна важност и ще даде отговор на много въпроси, които все още са неизяснени.

Ако все пак специалистите успеят да извадят наличната информация в харддиска на телефона, разследващите ще разберат какво е правила Никол в деня, в който бе убита. Те ще научат с кого е говорила, както и какви съобщения е получавала и изпращала.

Това, което се знае на този етап е, че петокласничката и 15-годишният извършител на убийството – Иван, не са говорили по телефона. Нито в деня на убийството, нито когато и да било преди това.
Това става ясно от извършената експертиза на телефона на осмокласника, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар