Горещи рокади в Нова тв

Гласувайте за статията

Новият тв сезон стартира с редица промени

Горещи рокади се извършват в Нова тв непосредствено преди старта на новия телевизионен сезон.

Рокадите в Нова тв са стартирали от известно време и продължават с пълна сила и до днес. Припомняме, че през август директорът на „Новини и актуални предавания“ на Нова тв – Дарина Сарелска, изхвърча от медията.

Из коридорите на Нова тв се носи мълвата, че не е изключено овакантеното място да бъде заето от доскорошния генерален директор на БНТ – Вяра Анкова.
Лицата на медията също ще бъдат засегнати от множеството промени, които текат в момента.

Нова тв

Новият тв сезон стартира с редица промени

Както вече стана ясно, предаването „Комбина“ пада от ефир през новия телевизионен сезон. То бе водено от Лора Крумова и Галя Щърбева. Това обаче съвсем не означава, че водещите на предаването изхвърчат от медията, или поне Лора Крумова.

Оказва се, че най-сериозните рокади в Нова тв, са свързани именно с Лора Крумова.
Някогашната екранна половинка на Георги Коритаров ще заеме мястото на Мирослава Иванова и Деян Веселинов. Припомняме, че двамата бяха водещи на съботно-неделното сутрешно предаване на медията „Събуди се“.

На спортния журналист Деян Веселинов вероятно ще се наложи да си търси нова работа. В същото време стана ясно, че екранната му партньорка Мира Иванова се е уредила. Тя ще води предаването в събота, а в неделя ефирът на „Събуди се“, ще бъде поверен на Лора Крумова.

На този етап все още не е изяснено каква ще е съдбата на Деян Веселинов и Галя Щърбева. Дали медията ще им намери нови места или ще им се наложи да се сбогуват.
Не е изключено Деян Веселинов да се върне отново в спортния отдел на Нова тв.

Що се отнася до Галя Щърбева из коридорите на медията се носи мълвата, че не е изключено тя отново да се върне на предишната си позиция – водеща на новинарските емисии, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар