Бомба: Николета Лозанова в Биг Брадър Ол Старс за… половин милион! (още подробности)

Бомба: Николета Лозанова в Биг Брадър Ол Старс за… половин милион! (още подробности)
1 (20%) 2 votes

Николета Лозанова ще влезе в Биг Брадър Ол Старс!

Бившата вече водеща на „Папараци“ Николета Лозанова няма да остане дълго време без ефир. Плеймейтката действително се е уговорила с продуцентите на Големия брат. Само че вместо във Вип Брадър, който стартира идния понеделник, тя ще влезе в следващия формат.

Николета

Николета щяла да влиза в Биг Брадър Ол Старс срещу половин милион лева – ти да видиш!

Както знаем, той е Биг Брадър Ол Старс и започва веднага след края на Вип Брадър – демек след три месеца. Феноменалното в случая е хонорарът, който е поискала Николета. И който Нико Тупарев и Радо Тушев заявили, че ще й платят.

Седнете да не паднете, защото става дума за… половин милион лева. Да, НиЛо ще прибере рекордната сума от 500 бона. Която е в пъти по-висока и от тази, платена на Парис Хилтън навремето.

Уговорката на Николета Лозанова с продуцентите е тя да получава всичко необходимо в Къщата и да спи в отделна спалня от останалите участници. Храна, дрехи, козметика и специални процедури щели да й бъдат осигурявани като на истинска звезда.

Тепърва ще видим доколко тази информация ще се окаже вярна или е поредният кьорфишек, който да вдига рейтинга на Лозанова. Това, което усъмни мнозина, е разкритието, че Николета задължила продуцентите тя лично да одобрява списъка с имената на участниците, заедно с тях.

Странно е как Нико Тупарев би се съгласил на подобно чудо, което е в негов тотален ущърб. Но щом иска НиЛо при себе си, може пък и да склони на това условие. Както се казва – поживьом, увидим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар