Алина Кабаева с венчален пръстен (Тя ли е първата дама на Русия в сянка?)

Гласувайте за статията

Алина Кабаева и Владимир Путин с таен брак, бившата шампионка по гимнастика носи веначален пръстен

Алина Кабева, която от години е спрягана за любовница на Влдимир Путин се появи в Италия с венчален пръстен. Красавицата носеше бижуто на дясната си ръка. Там където по традиция руснаците слагат сватбения си пръстен в знак, че са минали под венчило.

Естествено появата на Кабаева на официално събитие с платиненото украшение на официално събитие предизвика много слухове. Според които се говори, че тя и руския държавен глава тайно са сключили брак, предават от plusinfo.mk.

Повече от 10 години се спекулира с връзката на Путин и Алина. Още от тогава се мълви, че двамата са любовници.  Дори се говори, че имат деца. Смятаната за една от най-красивите рускини от 2008 година насам не е засичана публично с мъж. От тогава се смята, че Кабаева се поддала на очарованието на руския премиер. Според някои тя в е първата руска дама, но в сянка.

Този пръстен, за който се смята, че е венчален гимнастичката показва не за първи път. Преди три години в град Нижнимск красавицата раздава автографи и на пръста й блести бижуто.

От Кремъл многократно отричат интимна връзка между Путин и Алина, но остава да виси въпроса кой все пак е мъжа до бившата шампионка ако той не се казва Владимир Путин.

Според американската преса гимнастичката и първия руски човек има две деца. Освен три годишния си син Путин има и дъщеря от Кабаева. През май 2015 година тръгнаха сухове, че тя отново е бременна заради появата и с наметало, с което сякаш крие наедрял корем. По същото време руския държавен глава изчезна за повече от седмица и не се появи публично никъде. Тогава се заговори, че Алина е родила момиченце в Швейцария. И най-вероятно след това майката и бебето били отведени в лятната резиденция на президента в Сочи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар