Иван Ласкин довърши Алекс Сърчаджиева

Гласувайте за статията

Актьорът прецака плановете на половинката си

Актьорът Иван Ласкин довърши половинката си Алекс Сърчаджиева.

За никого не е тайна, че преди известно време бе обявено официално, че Иван Ласкин ще е част от „отбора“, който ще се бори с предизвикателствата в новия сезон на „Фермата“.

Той дори се беше надъхал, че ще успее да спечели голямата награда в размер на 100 хиляди лева. Е, да, да, ама не.
Вероятно заради бохемския си начин на живот и най-вече поради факта, че движенията му, са твърде ограничени, Ласкин се провали още на старта.

Иван Ласкин

Актьорът прецака плановете на половинката си

Макар, че се нави да влезе в селското риалити, поблазнен от голямата награда и да работи от сутрин до здрав, Иван Ласкин не издържа дълго.
Близки до семейството му издават, че след дълго съвещание с половинката му Алекс Сърчаджиева стигнали до решението тази есен тя да пожертва своя ангажимент като водеща на дейли епизодите на ВИП Брадър.

И всичко това, за да даде път на съпруга си Иван Ласкин да си пробва късмета във „Фермата“.
Припомняме, че последното му участие в тв риалити бе именно в Биг Брадър преди пет години.
Нямало никакъв вариант и двамата съпрузи да участват в конкурентните формати, тъй като някой все пак трябва да се грижи за дъщеря им София.

В крайна сметка Ласкин решил тази година той да се изяви, а половинката му да се откаже от ангажимента си към Нико Тупарев за тази година. Планът за спечелването на големите пари обаче претърпял пълен обрат през миналата седмица.

Именно тогава започнали снимките на новия сезон на „Фермата“.
Още при първата по-тежка мисия на Иван Ласкин му прилошало и се наложило да бъде откаран в болница при спешност.

Така и не станало ясно каква е причината, поради която актьорът е стигнал до припадък. По всяка вероятност обаче именно той ще бъде първият участник, който ще напусне „Фермата“. На практика това означава, че Ласкин ще трябва да се сбогува с голямата награда още на старта на предаването.

В същото време Алекс Сърчаджиева не може да поднови ангажимента си към Нико Тупарев, тъй като нейното място вече е заето от Николета Лозанова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар