Ани Цолова си стяга багажа от Нова тв (Преброени ли са дните й в телевизията?)

Гласувайте за статията

Ани Цолова ще я гонят от Нова тв, водещата не спазвала и най-елементарните журналистически норми

Явно скандалите около Ани Цолова ще накарат шефовете й да се отърват от нея. Инспирираните разрития  на Николай Бареков ще доведат до отстраняването й от медията.

Да се вземе това важно решение не са само недоказаните твърдения на евродепутата. Ръководството на Нова тв било на мнение, че плевенската журналистка има агресивно държание с гостите си. С Виктор Николаев се изявявали като цензори и ментори, която е в разрез с журналистическите норми и правила, предават от електронното издание blife.bg.

Зрителската аудитория отдавна се дразни как екранната двойка има различно отношение към поканените да гостуват в студиото. Към едни Цолова и Николаев задавали провокиращи въпроси. А други били толерирани от водещите на сутрешния блок.

Различното отношение към гостите им било продиктувано от клиентската зависимост на Ани и Виктор. Натрапването на лично мнение както и непрекъснатото прекъсване на присъстващите в студиото и откровеното заяждане с тях явно е преляло чашата на търпението. Дори шведите, които са прочути със своето спокойствие вече не можели да ги траят.

Изглежда не само сандалите и поведението на водещите им изиграло лоша шега. Има съмнения, че рейтингът на емблематичното предаване „Здравей България” върви стремглаво надолу.  В конкурентната медийна среда Ани Цолова и Николаев вече се били изтъркали и трябвало да ги сменят с нови по-свежи и недотегнали на зрителите лица.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар