Деси Слава брои луди пари за раждането си

Гласувайте за статията

Тя ще бъде настанена във ВИП стая

От близкото обкръжение на Деси Слава издават, че фолк дивата ще брои луди пари за раждането на втората си рожба.

Тя вече е приготвила солидната пачка. Припомняме, че само преди няколко дни блондинката обяви, че слага край на участията си до края на годината. В оставащото време Деси Слава възнамерява да се отдаде на заслужена почивка и най-вече на предстоящото майчинство.

Деси Слава няма никакви намерения да подлага живота и здравето на детето си на риск и поради тази причина е взела решение да прекрати участията си. През последните месеци от бременността си тя няма да обикаля из заведенията и съборите из страната, за да весели народа.

Деси Слава

Тя ще бъде настанена във ВИП стая

Най-верните й почитатели ще се лишат от присъствието й на сцената за определен период от време.
Това, което става ясно от разкритията, направени от хора от близкото обкръжение на Деси Слава е, че певицата възнамерява да роди като истинска принцеса.
За целта тя ще даде луди пари, без да ги жали.

Деси Слава е доверила бременността си и раждането на най-известния столичен специалист по акушер-гинекология. Той е и собственик на модерна клиника, разположена в западната част на столицата.

От информацията, която изтече неотдавна става ясно, че раждането ще струва на Деси Слава 15 хиляди лева. От цялата тази сума, 3 хиляди лева ще отидат за самото раждане.
Престоят в клиниката се заплаща отделно. Освен това фолк дивата е пожелала да бъде настанена в самостоятелна стая с луксозна баня, което несъмнено води до набъбването на разходите по раждането.

Помещението, в което ще бъде настанена певицата разполага с всички възможни екстри, в това число библиотека и телевизор. По този начин ВИП родилките се чувстват спокойни, сякаш се намират в домашна обстановка.

Изпълнителката крои планове да влезе в болницата седмица, преди щастливото събитие. Най-вероятно ще се наложи втората й рожба да се появи на бял свят чрез секцио, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар