Ани Цолова разкри цялата истина

Водещата призна, че прибира бонуси в размер на 20 бона всяко тримесечие
0

Водещата призна, че прибира бонуси в размер на 20 бона всяко тримесечие

Водещата на сутрешния блок на Нова тв – Ани Цолова, разкри цялата истина.

Покрай проверката, предизвикана от твърденията на евродепутата Николай Бареков, на Ани Цолова й се наложи да разкрие бонусите до последната стотинка пред НАП.

Проверките на Прокуратурата и на НАП обаче са на път да извадят на бял свят доста срамни подробности за финансовото благополучие на Ани Цолова и екранния й партньор Виктор Николаев.

Ани Цолова
Водещата призна, че прибира бонуси в размер на 20 бона всяко тримесечие

От разкритията, които направила Ани Цолова пред НАП става ясно, че тя прибира около 20 хиляди лева на тримесечие под формата на бонуси.
Виктор Николаев пък директно е бил уличен в укриване на незаконно получени доходи.

Оказва се, че за разлика от Ани Цолова, Виктор Николаев дори не е теглил кредит за закупуването на жилището на тузарската улица, която се намира в центъра на София, пише „BNews“.

Припомняме, че след проведеното разследване от Николай Бареков и „Група за граждански отпор срещу корупцията и наглостта медиите” стана ясно, че има пълно несъответствие между декларираните доходи и придобитото имущество на Ани Цолова.

Според извършената проверка, месечното възнаграждение на Цолова и Николаев, които всяка сутрин четат морал от малкия екран, е в размер на 5 хиляди лева.
И двамата получавали бонуси на всеки три месеца като се посочва, че няма ясно установени критерии.
Те твърдят, че това е политика на медията, в която работят.

В сигнала до компетентните органи, подаден от гражданското сдружение се посочва, че през 2014 г. – само година след преместването на Цолова от Би Ти Ви в редиците на Нова тв, е придобила имот в елитен столичен квартал.
Имотът е със застроена площ от около 180 кв.м. и дворно място около половин декар.

Освен това справката, направена от активистите около Николай Бареков сочи, че недвижимият имот е струвал около 250 хиляди евро. С ремонта, който е направен на имота, разходите са нараснали до 400 хиляди евро, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.