Изпусна се: Есмер Омерова призна, че Благой Георгиев си пада и по мъже!

Гласувайте за статията

Есмер Омерова срина имиджа на Благой Георгиев, макар и без да иска!

Есмер Омерова отново нареди подобаващо съпруга си Благой Георгиев. Халфът на руския отбор в Оренбург отново възбуди въпроси относно своята сексуална ориентация.

Благой Георгиев

Есмер Омерова направо нокаутира Благой Георгиев

Законната половинка твърди това за ултра религиозния и метросексуален футболист пред руски сайт. Гъвкавата танцьорка разкри пред новинарския сайт за светски новини тя заяви, че „мъжествеността не се определя с това дали си лягаш с мъже или жени, а от щедростта, искреността и характера”.

Тези думи на световната шампионка по аржентинско танго възбуди много въпроси.

Московската преса веднага заподозря, че слуховете, че Благо Георгиев ходи и по двата бряга може да се окаже истина.

Тунингованата Есмер обаче нямала никакво притеснение, че мъжа й ходи и на двата бряга.

И докато той я дарявал с правилното отношение и с материални придобивки, копието на Анджелина Джоли нямала нищо против той да спи с мъже и с жени.

Припомняме, „че поредното си залитане от семейното ложе нашарения Благой Георгиев изкупи с апартамент в Москва, който купи за своята законна половинка и майка на сина му Елай.

Повече от десетина години светската бохема в България таи съмнения, че иконостаса на българския футбол пърха на двата бряга.

За странни наклонности си футболистът никога не е признавал, но фактите говорят друго. Шавливецът прекалено много се грижи за външния си вид и маниери, които разкриват нежната му душа.

Въпреки че той по всевъзможни начини се опитва да се докаже какъв мъж е, като има безброй залитания по известни и не толкова известни мадами.

Но в Къщата на ВИП Брадър Катрин Вачева и Моника Валериева дискутираха упорито еднополовите залитания на мъжа на татарката Есмер.

Дали Благо наистина мачка чаршафите с мъже си остава загадка. Но където и да отиде ярката му физика не остава незабелязана.

А в социалните мрежи винаги смутено ориентираните се удивляват и адмирират добре поддържаните му тяло и фейс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар