Елен Колева минава тайно под венчилото (Подробности)

Гласувайте за статията

Елен Колева иска да запази сватбата си в тайна

Елен Колева очаква с нетърпение момента, в който ще се врече във вечна вярност на любимия. Актрисата, известната със скандалните си връзки, най-после откри мъжа, който я прави истински щастлива.

Тя вече е щастливо сгодена за приятеля си Марсел. Запознанството й с него датира от две години. Но едва в края на миналия август двамата осъзнали, че са един за друг. Тогава те си дали сметка за чувствата, които изпитват и решили да опитат.

Приближени до щастливата двойка коментират, че Марсел е точният човек за Елен Колева. Характерите им си пасват идеално. За разлика от бившите й партньори, той й вярва безрезервно. Подкрепя я. Уважава я и я обича безкрайно много.

И двамата имат едни и същи ценности – вярват в Бог и се опитват да живеят според библейските завети.

Приближени до актрисата коментират, че Марсел е единственият мъж, пред който тя е разкрила душата си такава, каквато е. Той не се съмнява в нея и не допуска, че тя би му изневерила.

Любимият на Елен Колева е категоричен, че първо трябва да се венчаят и едва след това да мислят за наследници. Актрисата е на същото мнение. Двамата осъзнали, че няма смисъл да отлагат сватбата и трябва да се венчаят час по-скоро.

Влюбени ще се врекат във вечна вярност и пред Бог. Те вече са избрали храм в столицата, в който ще се венчаят.

„Уикенд“ научи, че Елен Колева и Марсел ще минал под венчилото в края на този месец. Но и двамата упорито пазят щастливото събитие в тайна. След драмите, които преживя Елен Колева с Александър Майонезата и Калин Терзийски, тя предпочита да не се шуми покрай нея.

Поне, докато не мине сватбата. Едва след това тя ще сподели щастието си с хората, които се интересуват от личния й живот, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар