Честито: Бареков стана татко за трети път, отново е момче!

Николай Бареков стана татко за трети път, отново е момче
0

Бареков отново стана мъжки татко, за трети път!

Николай Бареков стана татко за трети път. И за трети пореден път той има син. Неговата Мария го дари отново с момче. То се е родила преди минути, похвали се сам в социалната мрежа евродепутатът.

Бареков
Николай Бареков стана татко за трети път, отново е момче

Бебокът е в отлично здраве. И с прекрасни размери. Висок е 50 см и тежи 3,280 килограма. Майката и сина са в перфектно здраве. Малкият ще носи името Виктор.

„Трима истински българи от мен дотук. И продължавам. Мария, благодаря ти”,написа радостния татко на личната си страница в социалната мрежа.

Николай Бареков има един пораснал син от първата си съпруга Евгения. Двамата бяха заедно осем години, четири от които като законни съпрузи.

Екс съпругата на бившата телевизионна звезда е завършила право. Двамата са се запознали като работили в телевизия „Европа”.

Евгения работила в пловдивския клон, а Бареков в софийския. Но веднага се влюбил в нея щом я зърнал, признал по-късно самия евродепутат.

Двамата имале идея за още деца, но нещата така и не се случили.

„Липса на комуникация и разминаване по много въпроси”, разкрива причината за раздялата със съпругата си Николай Бареков.

След развода той й оставя семейното жилище, автомобил и доходи за съществуване.

Вторият му син Александър роди екзотичната красавица Мария Календерска. Тогава той бе председател на партия „България без цензура”.

И евродепутат, зам.-председател на парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти. Според слуховете Мария Календерска не казвала в началото , че е бременна, за да не поиска Бареков да направи аборт.

Благоевградчанката е с манекенски размери и екзотична хубост. Дължи я на майка й, която е италианка.България научи за благоевградчанката от участието й в Сървайвър във Филипините.

Вероятно любовта между нея и Бареков пламнала, когато той бе изпълнителен продуцент в телевизия ТВ7. След това тя стана председател на контролния съвет в партията на Бареков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.