Супер лукс: Десислава ражда като кралица срещу 15 000 лева!

Гласувайте за статията

Десислава ще роди бебето си като истинска кралица!

Десислава ще ражда като истинска принцеса. Поп фолк дивата е приготвила солидна пачка, за да посрещне раждането на второто си дете. Стана ясно, от сина й Майки, че певицата чака отново момче.

Десислава

Десислава се кани да роди като истински ВИП

То е плод от връзката й с 19-годишния боксьор Благой Найденов-Малката Кобра. Двамата с нетърпение очакват появата на бебока.

В момента блондинката е в шестия месец от бременността си. Но вече слиза от сцената. Десислава не иска да рискува живота на бъдещото си дете.

Лекарите също я посъветваха да не обикаля нощем по градчета и паланки и да пее из задимените нощни заведения, за да се радва на здраво дете. Заради което фолкаджийката каза „чао” на феновете си за около година.

Въпреки че е в шестия месец, тя вече активно се е погрижила за раждането на второто си дете. За масрафа Десислава е приготвила петнадесет бона. Само три от тях ще й струват самото раждане. Тя вече е избрала и къде ще ражда.

Поп фолк дивата се е доверила на специалистите от модерна клиника в западните квартали на столицата. Отделно се заплаща престоя й в болничното заведение.

Тя вече си е избрала за радостното събитие луксозна стая с баня. Освен това в нея има телевизор, библиотека и още куп екстри. За да може певицата да се чувства като в домашни условия. Там звездата на „Пайнер” ще отиде седмица преди радостното събитие, за наблюдение.

По всяка вероятност раждането на Десислава ще бъде секцио. Изпълнителката ще е на почти 39 години, когато ще стане майка за втори път. Тя не иска да нарани бебето, нито да се получат каквито и да са усложнения.

Първият си син Майки певицата роди по нормален път. Но тогава тя бе още почти момиче, едва прехвърлила 20-те години.

Бащата на бебето очаква с радостно нетърпение появата на първородния син, издават близки до двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар