Шок: Родителите на Сузанита й позволиха да си сложи силикон в бюста! (виж и на какво направи джуките си)

Гласувайте за статията

Сузанита бие всички рекорди по абсурдност, не само у нас!

14-годишната Сузанита не спира да скандализира. И хич не й пука, че глупостите й вече писнаха на целокупния роден народ. Момиченцето обаче е решило да бъде голяма звезда и нищо не може да се изпречи на пътя й.

Сузанита

Сузанита мина всички граници, виж на какво се направи в устата

В това чисто и родителите, които между другото, се оказа, че я подкрепят. Вместо да й издърпат ушите и да я накажат за месец у дома. Потресаващото е, че Сузи Мурад е получила благословията на мама и тате, за да си постави… силикон.

Изпълнителката на „Луцифер и Буда“ толкова се е вманиачила по визията си на изкусителка, че от месеци ревяла на техните да й направят бюст. Истина е, че Сузанита няма нищо в пазвата и балконът й е празен. Но пък и какво може да се очаква за едно слабо момиченце на нейните години.

Ясно е, че без подписа на родителите си, Сузи Мурад ще види цомби най-рано на 18 години. Преди това никой няма да се наеме да й ги направи на своя глава, защото е подсъдно.

Затова и ученичката не спирала да мрънка вкъщи, докато накрая Орхан Мурад и жена му клекнали. В името на просперитета й в шоубизнеса, пише вестник „Таблоид“.

И ако за силикона ще трябва малко да изчакаме, то вижте сега на какво направи устните си Сузанитка. Тя ги напомпа с хиалуронова киселина срещу 120 лева, но вместо ефект се получи дефект.

Няма човек, който да е споделил, че харесва новото й лице, още повече, че устните й приличат повече на кокоше дупе, отколкото на нещо красиво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Шок: Родителите на Сузанита й позволиха да си сложи силикон в бюста! (виж и на какво направи джуките си)”

  1. Бочка

    сеп. 05. 2017

    Това момиче е пример за това което може да се случи с разхлабен родителски контрол. Срамота!

Добавете коментар