Това ли е краят на Ники Кънчев?

Гласувайте за статията

Шоуменът си помислил, че е незаменим

По всичко личи, че ерата на Ники Кънчев е към своя залез.

Запознати издават, че Ники Кънчев ще води ВИП Брадър и през новия телевизионен сезон въпреки опитите на Миглена Ангелова да превземе шоуто.

За никого не е тайна, че Ники Кънчев е водещ на риалити формата още от неговия старт в България. Именно поради тази причина той се е превърнал в запазена марка и отдавна е лицето на Големия брат.

Ники Кънчев

Шоуменът си помислил, че е незаменим

Мълвата обаче понесе, че Ники Кънчев е аут от новия звезден сезон на риалитито, тъй като продуцентите искали основно обновяване.
Само до преди броени дни ангажиментът на шоумена за новия сезон, е висял на косъм.
Запознати издават, че от близо месец насам 56-годишният водещ митарства из страната и заработва на частно.

Припомняме, че когато не е ангажиран с Големия брат, Ники Кънчев работи в „Дарик радио“. През останалото време пък е водещ на различни корпоративни партита или конкурси за красота. Само през последните десетина дни той бе водещ на „Мис Варна“ и „Мис Велинград“, откъдето прибра нелоши хонорари.

В същото това време зад гърба му продуцентите на Биг Брадър са водили ударни преговори с Миглена Ангелова. Повече от сигурно е, че тя също ще е част от екипа на шоуто, което ще стартира на 11 септември.

От кухнята на шоуто издават, че до нея Нико Тупарев и колегите му са опрели, след като Ники Кънчев е направил опит да им извие ръцете. Той е поискал да му бъде платен двойно по-висок хонорар в сравнение с предходните сезони, но продуцентите не били готови на подобна крачка.

При все, че Кънчев води риалитито цели 13 години, последните няколко сезона му се сторили твърде тежки, а натовареността била прекалено голяма. Именно поради тази причина шоуменът настоял хонорарът му да бъде увеличен драстично.

Според мълвата за воденето на шоуто през миналата година, той се е разписал срещу хонорар от 10 хиляди лева месечно.
Това означава, че е прибрал 30 хиляди лева за сезона. За новия сезон поискал 50 бона, но ударил на камък, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар