Георги Първанов изкара най-прекрасното лято в живота си

Гласувайте за статията

За пръв път влезе за толкова дълго време в ролята на дядо

Президентът Георги Първанов (2002-2012) категорично може да определи отиващото си лято като най-хубавото в живота му. И има за какво.

Цял месец Георги Първанов и съпругата му Зорка бяха на море с внуците си. Той все още не може да се нарадва на новата си роля на дядо. Макар внуците му Георги и Виктория да са съответно на 7 и 3 години, екс президентът копнее за всеки миг, прекаран в тяхната компания.

Това лято семейство Първанови и внуците им, са успели да запишат много повече общи спомени в паметта си.
Бившият държавен глава заминал със съпругата и внуците си за Варвара още в началото на август.

Георги Първанов

За пръв път влезе за толкова дълго време в ролята на дядо

Едва ли за Георги Първанов и съпругата му Зорка този един месец на морския бряг е бил точно почивка. Въпреки това двамата са доволни, че са имали възможността да прекарат по-дълго време с внуците си.
От тях двамата не можете да чуете да се оплакват. А едва ли ще се чуе оплакване и от страна на внуците като се има предвид, че всяко тяхно желание е закон за бабите и дядовците.

Родителите на Георги и Виктория също са изключително доволни от това, че Първанов и съпругата му, са поели ангажимента да ги гледат в продължение на един месец. За това време те също са имали възможността да отдъхнат.

Припомняме, че къщата във Варвара бе закупена от сина на Георги Първанов – Владимир, преди шест години.
Идеята на закупуването на имота бе фамилията да има лятна резиденция, където да може да се събира.

Съседи обаче разкриват, че Владимир и съпругата му Цветанка рядко могат да бъдат забелязани да отдъхват в семейната вила. По-често там се навърта по-малкия син на Георги Първанов – Ивайло.

Семейството неслучайно е избрало едно от най-тихите местенца по родното Черноморие и определено не съжалява за избора си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар