Слави Трифонов разпусна кесията

Гласувайте за статията

Шоуменът се завръща отново на екран

Шоуменът Слави Трифонов разпусна кесията, за да изненада любимите си хора.

Той подари на цялото си семейство екскурзия. Всички те дружно обиколиха интересните кътчета по света като се започне от съседните Гърция и Турция и се стигне до Бразилия, Франция и Италия. Освен това любимите му хора посетиха още много места.

При все, че е на прага на 80-те години, родителката на Слави Трифонов – мама Здравка, не се поколеба да тръгне. Заедно със сестрата на Слави Трифонов – Петя и съпруга й Владимир се возили на кораб. Освен, че разгледали почти детайлно Щатите, пробвали различни увеселителни паркове, те изкарали една наистина незабравима ваканция.

Слави Трифонов

Шоуменът се завръща отново на екран

Единственият, който не бил на обиколката, бил бащата на Слави Трифонов – Тодор. За разлика от останалите, той предпочитал спокойствието. Именно поради тази причина избрал да си остане в родния Плевен, заедно с внука си, който също носи неговото име – Тодор.

Цялата фамилия на Слави Трифонов е изключително добронамерена, твърдят запознати. Около родителите на шоумена обаче обикновено се въртят най-близките – първите братовчеди, както и хората, които са проверени с годините – техните приятели.
Именно с тях семейството на шоумена обикаляло по екзотичните дестинации по цял свят.

Родителката на Слави Трифонов споделя, че не липсват такива, които се опитват да се възползват от тях. С годините обаче тя е придобила усет и ги познава от далеч. В такива случаи бързо се отдръпват от подобен тип отношения.

Това, което прави най-щастлива мама Здравка е, че синът й вече е почти изцяло възстановен след тежката операция на става, която претърпя. Припомняме, че Слави Трифонов се завръща с нови сили на екран през новия телевизионен сезон.

Шоуто на Слави“ стартира отново на 11 септември в ефира на Би Ти Ви. Макар концепцията му да е изцяло променена, водещият категорично си остава старият.
Тъй като шоуменът вече се чувства перфектно, няма никакви намерения да отстъпва стола си на когото и да било, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар