Бойко Борисов направи горещи разкрития за Ахмед Доган Преглеждания: 5502

Той е категоричен, че Доган не е взима хонорар по проекта „Цанков камък“
0
Оценете този post

Той е категоричен, че Доган не е взима хонорар по проекта „Цанков камък“

Премиерът Бойко Борисов направи горещи разкрития за почетния лидер на ДПС – Ахмед Доган.

Пред десетата лятна академия на МГЕРБ във Варна, Бойко Борисов посочи, че се е обадил лично на Вълканов, за да го попита дали Ахмед Доган е получавал хонорар по проекта „Цанков камък“.
В допълнение премиерът посочи, че не са атакували никой, а просто са казали, че съоръжението е счупено.

Тези думи Бойко Борисов изрече по повод възмущението на Корнелия Нинова, че името й е било замесено в проекта „Цанков камък“.
Той бе категоричен, че най-правилната оценка на дадена партия се прави, когато е на власт, а не когато е в опозиция.

Бойко Борисов
Той е категоричен, че Доган не е взима хонорар по проекта „Цанков камък“

Бойко Борисов припомни, че когато БСП са имали възможността като партия на власт да приемат тези закони, са приели само единия. По своята същност той защитава корупцията.
Премиерът бе категоричен, че именно този закон издава истинската същност на партията-столетница и дори задължи всички от неговата партия да го научат.

Той подчерта, че след управлението на Тройната коалиция, е бил приет законът, който оневинява всяка корупция в държавата, извършена по време на тяхното управление. „Когато се водят спорове за тези закони и се даде властта на БСП приемат такива закони, а сега нашият лош“, възмути се Борисов.

По повод писанията в пресата, че са пуснали Яро, който нервирал Бойко Борисов премиерът отговори, че е бесен за това, че отново ще започне с кражбите на автомобили и никой не е застрахован.
Той направи съпоставка с отвличанията и как всичко живо се стресира. Отново у много хора изплуваха спомените за чудовищните отвличания, извършени от „Наглите“.

Бойко Борисов посочи, че им е била нужна година и половина, за да влязат по дирите на „Наглите“ и те да бъдат задържани. Към днешна дата са осъдени и са зад решетките.
Той е категоричен, че трябва да има информационна хигиена по случаите с отвличанията, защото при тях на карта е заложен човешки живот, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.