Рут Колева се набърка в любовен триъгълник (Певицата съсипа брака на новото си гадже)

Гласувайте за статията

Рут Колева провали брака на любимия си Борислав Банев, журналистът имал съпруга

Рут Колева се оплете в любовен триъгълник. Новият й любим Борислав Банев бил женен  от четири години. Щерката на Неделчо Колев се оказала камъчето в колелото, което преобърнало каруцата на семейния живот на журналиста и половинката му.

Банев и Колева бяха спипани от папараците на столично издание и тогава се разчу новината за интимната им афера. Оказва се обаче, че журналистът, който е главен редактор на сп. „Егоист” има брак с 31-годишната Анна. Който към момента не бил фактически приключил.

Сватбата на новия любим на Рут Колева била преди няколко години и венчавката му по онова време е шумно отразена в медиите. Тогава Банев и Анна наистина са били много влюбени и вричането им във вярност било един от най-хубавите им моменти, предават от pik.bg.

За жалост третата година от техния брак се оказва критична. Според хора от близкото обкръжение на семейството в този момент на сцената се появява Рут Колева. Тя се запознава със семейния редактор по време на общи ангажименти. Работата им ги сближила и разпалила забранени страсти.

Певицата, която по характер си е голяма бунтарка успяла да омае 40-годишния журналист. А той я грабнал с хапливия си и остър език. По същото това време Рут Колева изживявала поредната си раздяла в интимен план. Въпреки, че била тотално разочарована от мъжкото съсловие Банев бързо успял да я убеди в обратното. И двамата били поразени от стрелите на Амур.

По това време брака на журналиста и съпругата му хич не вървял. Те нямали деца, а ежедневните битовизми направо съсипали любовта им. Дружки на Анна обаче твърдят, че ако не е била Рут брака им можел да бъде скрепен и да не се разведат.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар