Натали Трифонова вдига сватба: Виж къде заминаха с любимия!

Гласувайте за статията

Натали Трифонова на море с любимия преди сватбата!

Натали Трифонова отлетя на заслужена ваканция. Красивата синоптичка на Би Ти Ви реши да прекара няколко дни сред ослепителното слънце и синьото небе.

Натали Трифонова

Натали Трифонова скоро ще бъде омъжена жена

Тя се е качила от Терминал 2 на летище София, но не е казала къде пътува. Натали Симеонова е решила да си даде и почивка от зрителския интерес, който предизвиква красавицата на ефир.

Според справката обаче полета й е бил за Атина. Тя е сред дестинациите, които в този сезон съчетават морето и природните забележителности, и много слънце.

В момента там играе нейния любим –футболиста Антонио Салас Кинта-Аниете. Ритнитопковецът наскоро подписа договор с гръцкия тим Аполон Смирки.

Според клюката двамата са сключили тайно брак. След няколко седмици пресните младоженци се канят да правят и голяма пищна сватба.

Почивката на Натали Трифонова обаче не е тяхното сватбено тържество. Просто красивата блондинка иска да прекара няколко дни в компанията на своя любим.

А сватбеното им тържество ще бъде на твърде тузарско и лъскаво место, шушукат от гилдията.

Припомняме, че Натали Трифонова зае мястото на Станислава Цолова, след като тя роди второто си дете и излезе в майчинство.

Тогава блондинката зае местото й в синоптичната гилдия.Красавицата има желае да стартира и свое предаване, след като титулярката се върне на местото си.

Името на Натали Трифонова бе замесено дори в любовта афера със Слави Трифонов. Двамата отрекоха да имат нещо общо. Но според упорития слух хубавата синоптичка се зарекла дори да роди дете на Дългия.

Сега обаче тя си има любим и се носи на крилете на любовта. Макари да е съвсем млада, Натали Трифонова винаги е мечтаела за голямо семейство и много деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар