Георги Първанов изживя най-страхотното си лято! Вижте с кого и къде

Георги Първанов изживя най-страхотното си лято! Вижте с кого и къде
1 (20%) 1 vote

Президентът Георги Първанов и съпругата му Зорка цял месец са с деца на море.

Георги Първанов още не може да се нарадва на новата си роля на дядо. Въпреки че внуците му Георги и Виктория са съответно на 7 и 3 години, президентът копнее за всеки прекаран с тях миг. А това лято общите им спомени са много повече от всякога!

Бившият държавен глава пристигна в морското градче Варвара със съпругата си и внучетата си още в началото на август. Преди дни те осъществиха плановете си за дълга едномесечна почивка край морския бряг. Въпреки че за Георги Първанов и Зорка надали е била точно почивка в компанията на две деца.

Георги Първанов и Зорка са баба и дядо за чудо и приказ!

Георги Първанов и Зорка са баба и дядо за чудо и приказ!

Но от баба и дядо не може да чуете никакво оплакване! А със сигурност в хлапетата не могат да се оплачат от грижите и вниманието им. Родителите на Георги и Виктория също са много доволни от факта, че баба и дядо са поели грижите за отрочетата им за толкова дълъг период от време. Така и те са успели да си починат наистина ползотворно, шише „Уикенд“.

Синът на Георги Първанов Владимир закупи къща във Варвара преди шест години точно с идеята родата да има своята лятна резиденция. Самият той, обаче, доста рядко може да бъде засечен там в компанията на съпругата си Цветанка. По-често дори се навърта по-малкия му брат Ивайло. Семейството е избрало възможно най-спокойното място по родното Черноморие и определено не съжалява за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар