Стоян Алексиев се кротна, с Ивана го удариха на платонична любов

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев все пак показа, че не е опериран от чувството срам.

След като се оплака, че скандалите са на път да го затрият, Стоян Алексиев реши, че е време за промяна. След скандалните фотоси с младата студентка, актьорът се покри вдън земя. Освен това, той се е разбрал с Ивана да спрат да се виждат за известно време, докато ситуацията не поутихне. Явно палавият доктор Генадиев е наясно, че папараци го дебнат по петите почти постоянно.

Така преди дни те се натъкнаха на интересна картинка. 66-годишния Стоян Алексиев бе засечен в личния си автомобил, паркиран на една от малките централни улици на София. Видимо актьорът е увлечен в писането на съобщения, които явно са му доста важни в този момент.

Въпреки че е в пенсионна възраст, актьорът е доста на „ти“ с новите технологии. На тях го е открехнала младата му любовница, както и на някои и други трикове. Затова най-вероятно именно с нея Стоян Алексиев води така задушевната, макар и от разстояние, кореспонденция. По едно време той даде вид на човек, който никак не е доволен от това, което е прочел.

Стоян Алексиев не иска да си навлича още ядове

Стоян Алексиев не иска да си навлича още ядове

Цялото общуване чрез съобщения по телефона продължи около час. Пред това време Стоян Алексиев и за миг не отлепи поглед от дисплея на телефона. Надали по този начин обсъжда някой нов професионален ангажимент. По-скоро с палавата Ивана нямала никакво намерение да прекъсва връзката си с доста по-големия актьор и го подлагала на истински телефонен тормоз, пише „Уикенд“.

Тя само давала зор да се видят, а той все се дърпал, за да не ги щракнат отново заедно. Това изнервяло до краен предел Бобойчева. Явно скандалите им се изразяват в изпращането на гневни съобщения, на които се дължи и навъсеният поглед на Стоян Алексиев. Той не иска отново да си навлича хорския гняв, но от този на студентката явно няма да може да се избави!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар