Десислава Радева се забърка в скандал с протестърите (Всичко за схемата)

Гласувайте за статията

Десислава Радева вкара президента в скандален гаф, първата дама използва Бриджит Макрон за реклама на заведение на Ивет Дообромирова

Лъснаха връзките на Десислава Радева с „Протестна мрежа”. Първата дама била опасно близка с Ивет Добромирова. Която е член на протестърите. Тя е пиар на същия този ресторант в „Калиакра” където  обядваха Десислава Радева и Бриджит Макрон.

Добромирова убедила нашенската президентша да заведе гостенката си във въпросното заведение. Където си щракнала селфи с госпожа Макрон. Това става ясно от снимката, с която се хвали видната протестърка в профила си в социалната мрежа. И неволно френската първа дама от любезност се превръща в рекламно лице на ресторанта. Който пък Деси Радева не спря да хвали, с което стана съучастник в схемите на Ивет.

Този факт предизвика топ скандал сред червения електорат. Левите негодуват, че уж Румен Радев е предложен от БСП за президент и е отявлен русофил, а жена му е приятелка с говорителката на „Америка за България”, която е тясно свързана с предишния президент Росен Плевнелиев, предават от електронното издание retro.bg.

Потребителите на социалните мрежи са в пълен шаш, че Ивет е присътвала заедно с първите дами Радева и Макрон по време на техния обяд.  Или по точно какво правят президентшите на България и Франция  в този ресторант, за който се говори, че е свърталище на хората на „Протестна мрежа”. Както и на олигарсите, които ги подкрепят и почиват там през летния сезон.

Критиците на Деси Радева я питат какво прави говорителката на „Америка за България” в нейния антураж и какви интереси се прокарват в президентството след като е толкова близка с въпросната дама?

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар