Мария Илиева подала спасителна ръка на Любо Киров

Гласувайте за статията
Певицата Мария Илиева се грижела за най-добрия си приятел, когато бил изпаднал в отчаяние

Поп изпълнителите Мария Илиева и Любо Киров от години са добри приятели – пише в. „Уикенд“. Двамата са споделяли много радости, но са преминали и през куп изпитания заедно. Певецът, който и тази година ще бъде жури в „Х Фактор“, сам признава, че навремето Мария е спасила живота му и до дне е признателен за помощта й – отбелязва изданието.

Преди около 10 години Любо Киров закъса сериозно със здравето и едва оцеля. По това време той се скри от светлините на прожекторите, а впоследствие се оказа, че наистина е имал основателна причина за това. Любо разказва как едва не си отишъл от този свят, след като апандиситът му се спукал и кошмарът започнал. Певецът си спомня, че именно Мария Илиева го закарала спешно в болница, където му извършили животоспасяваща операция.

Изпълнителката била плътно до него в трудния период и дори съдействала да намери най-добрите специалисти в коремната хирургия.
„Никога няма да забравя колко ми помогна в онзи момент. Рядко се срещат такива добри приятели“ – споделя Любо Киров.
„Оттогава нося Бог в сърцето си, а Мария Илиева е като ангел спасител за мен, истински знак в живота ми“ – откровен е изпълнителят.

Любо Киров и Мария Илиева са истински приятели

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар