Къде изчезна Жаси от „Сделка или не“?

Жаси вече има 3 деца
0

Бившата асистентка на Румен Луканов – Жаси, роди 3 деца и стана доктор на науките

Знойната блондинка Жасмина Тошкова, която асистираше на Румен Луканов в „Сделка или не“, не може да се оплаче от живота си – пише в. „Уикенд“. Шоуто отдавна е свалено от ефир, ала красавицата никак не страда, че вече не е във фокуса на прожекторите. Преди 2 години тя сключи брак с милионера Ариф Маджид, роди му 3 деца и в момента се е посветила на семейния живот – отбелязва изданието.

„Жаси си оправи живота. Отглеждат я в златна клетка“ – споделят приятели на пищната красавица.
Жасмина се венча за своя избраник през 2016 г. на тайна сватба в столичен ВИП клуб. По това време двойката очакваше третото си дете и според запознати именно поредната бременност на блондинката станала причина за сватбата.

През септември 2015 г. Жаси се сдобила с престижната титла „доктор на науките“, придобита от УНСС. Родената в град Бургас блондинка обаче досега не е станала известна с академичните си познания.
„Жаси винаги е имала план какво да прави в живота си. Осъзнаваше, че най-важното за една жена е да си намери подходящ съпруг. Постави си за цел да си хване богаташ и в крайна сметка успя“ – завистливо я одумват бивши нейни колежки.[kkstarratings]

Жаси вече има 3 деца
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.