Пореден удар за Годжи

Гласувайте за статията

Годжи е съсипан

Годжи преживява поредната любовна драма. Басистът, който разсмива зрителите на бТВ, е нещастен в любовта. Поредната му тръпка го отряза.

Музикантът залюби тъмнокоса дама от Враца. Двамата се запознали в родното място на Годжи – Криводол. Майката на Годжи живее там. Нейна съседка е лелята на новата му изгора.

38-годишната Ана често посещава роднината си. По време на едно от посещенията си на Криводол, врачанката се запознала с музиканта. Искрите между тях прехвърчали от първия миг. Ана, която работи като продавач-консултант във Враца, също не била безразлична към музиканта. От години тя таи топли чувства към него.

Преди да се запознаят, те са се засичали няколко пъти в Криводол. Но досега Годжи никога не й е обръщал внимание.

Ана останала поласкана от желанието му да се запознае с нея. Музикантът също бил във възторг. Но радостта му не продължила дълго.

Новата му изгора бързо помрачила щастието му. Заслуга за това има и местен ерген, който я ужахва от няколко месеца. След появата на Годжи ухажьорът станал по-настойчив.

Ана преценила трезво ситуацията. И в крайна сметка решила да заложи на сигурното. Въпреки топлите си чувства към Годжи, тя прекратила връзката си с него. Любимата му осъзнала, че от мъж като него не може да очаква нищо сериозно. Публична тайна е, че той е разбил не едно и две семейства. За връзките му с балерините от шоуто също се носят легенди.

Ана решила да заложи на сигурното и избрала ухажьора от Враца пред Годжи. Музикантът е съсипан. Той не може да повярва, че това се случва точно на него.

Заради новата си изгора той все по-често пътува до дома на майка си с надеждата, че ще зърне Ана в съседната къща, пише ПИК.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар