Деян Донков, Ненчо и колеги шашкат със своите странности (Вижте тайните им ритуали)

Деян Донков редовно си казва молитвата
0
Оценете този post

Деян Донков и много други представители на арт гилдията крият своите малки, шантави тайни.

Вероятно всеки от нас има малки странности и ритуали, които приема на обичайни, но останалите може би не са на това мнение. А знаете ли, че Деян Донков си казва молитвата все път преди представление?! Освен за подготовката на духа си, актьора се грижи и за тялото си. Винаги загрява добре с въже и лицеви опори, за да избегне травми на сцената.

Руслан Мъйнов се подготвя не по-малко от колегата си Деян Донков преди представление. Комикът, обаче, залага на словесни тренировки със скоропоговорки и други подобни, за да не му се оплете езика на сцената! За по-сложните представления загрява като едновременно се движи и пее или говори, за да не се задъха бързо-бързо.

Деян Донков редовно си казва молитвата
Деян Донков редовно си казва молитвата

Депутатката Нона Йотова, която години наред се подвизаваше като актриса, е една от най-суеверните в бранша. Нейната вяра се изразява в пеене на специални мантри на санскрит преди излизане на сцената. Но през останалата част от деня си съпругата на Богомил Бонев не се притеснява черна котка да й мине път или нещо подобно.

За разлика от нея, Алекс Сърчаджиева вярва сляпо във всякакви подобни суеверия. Тя си има любими късметлийски фрази, които си повтаря преди излизането на сцената. Точно както Деян Донков си има заучена молитва, която му е на късмет, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.