Галена даде заден: Май няма да кумува на Фики и Гюлджан!

Гласувайте за статията

Галена не знае какво се случва покрай Фики и Гюлджан!

Галена е в тотално невидение. Хитовата изпълнителка не знае дали ще кумува на сватбата на Фики Стораро и неговата Гюлджан. Двамата се сгодиха официално в Шумен на 2-ри август.

Галена

Галена ли ще кумува на Фики и Гюлджан, или ще има изненади?!

Събитието съвпадна и с рождения ден на бащата на Фики-Тони Стораро. Човекът глас покани на тържеството на сина си над петстотин души, от България и чужбина.

Идолът на тийнейджърите поиска ръката на своята избраница от хеликоптер. Гостите се забавляваха с мазна музика и много кючеци. Веселбата бе на макс и всички бяха много щастливи от грандиозното пиршество.

На купона стана ясна и датата на сватбата на двамата влюбени. Според уговорката те трябваше да се врекат във вярност на 11 октомври.

Мястото на събитието бе определено също, столичния хотел Маринела. Но буквално в последната минута бъдещите младоженци и техните родители решиха друго.

Те отмениха датата на сватбата, като я запазиха в тайна. Защото не искат медиен шум, пукотевици, светкавици на камерите. Семейство Стораро решиха да запазят в пълна конспирация датата на сватбата на Фики и Гюлджен.

Спряганата за кума Галена също не знае точната дата на тържествената церемония. Припомняме, че тя запозна Фики с неговата избраница в Белгия.

От години семейството на красивата му годеница живее там и двамата се запознали при едно от участията на Фики в чуждата страна.

Галена каза в едно свое интервю, че Фики я поканил в едно от предаванията на Николета в „Папараци” за кума. И пак там половинката на вафления бос приела да кумува на новото семейство.

Но с днешна дата чалга фурията е в невидение. Не знае нито точната дата на сватбата, нито дали наистина тя ще кумува на новото семейство, разкри самата Галена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар