Ти да видиш: Коцето и Благой Найденов си ги премериха!

Гласувайте за статията

Коцето и Благой Найденов са неразделни заедно!

Коцето и Благой Найденов-Малката Кобра са като братя. Двамата са много близки покрай връзката на младия боксьор с Десислава.

Коцето

Коцето и Благой Найденов са като братя

Скоро той ще става баща, а гласовитката от Раднево ще става майка за втори път. Тя вече има един пораснал син Майки от първия си брак.

Наскоро баткото издаде и пола на наследника на майка си. Той сподели пред приятели, че ще става батко и ще си има братче.

И след това, боксьора и поп фолк певеца Коцето са повече от братя. Те не спират да си мерят кой има по-голяма….ръка. Двамата са запалени по фитнеса.

Бившият на Райна не спира да тренира в залата и това се е превърнало за него като религия. Коцето продължава да се хвали в мрежата с напращелите си бицепси.

Гаджето на Десислава също е запален по тренировките. И в лицето на Коцето той е намерил сродната си душа.

Те са заедно не само във фитнес залата, но и навън. След като се натренират, двамата продължават сбирките си в сепарето на дискотеката на Коцето.

Десислава изобщо не била доволна от това мъжко приятелство между двамата. Вместо да стои до нея и да я обгрижва като всяка бременна жена, нейния мъж си намирал занимания извън дома. И не само това.

Двамата с Коцето така си прекарвали добре и забравяли времето, че често Малката Кобра се прибирал при Деси чак на другата сутрин. Съпругата на фолкаджията също недоволствала от тази дружба.

Надя на Коцето мрънкала непрекъснато, че мъжа й не се прибира редовно и грижата по двете им деца лягала изцяло на нейните плещи.

Константин и Благой Найденов обаче не се впечатлявали особено от недоволството на половинките си. Двамата много харесвали да прекарват заедно часове наред.

И непрекъснато да се хвалят един пред друг колко повече е напомпан от другия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар