Дъщерята на Майкъл Джексън скандализира, но и трогна света!

Парис Джексън не е традиционно младо момиче. Щерката на Джако е коренно различна от своите съвременници. Както и от много звезди от шоубизнеса, музиката, модата и киното. [caption id="attachment_526696" align="aligncenter" width="261"]Майкъл Джексън Дъщерята на Майкъл Джексън разчувства всички[/caption] 19-годишната наследница на големия Майкъл Джексън не влиза в никакви стандарти и канони. И изобщо не робува на хорското мнение. Блондинката винаги казва това, което й е на сърцето. Никога не се е страхувала да разкрие истинската си самоличност, независимо дали това се харесва на околните или не. Парис Джексън яростно са бори, за да защитава разбиранията си за женска хубост и защитава красотата. Тя е върла защитничка и за опазване на планетата ни от унищожение. В свое интервю ексцентричната госпожица разкри доста истини за себе си. Тя шокира с това самопризнание. „Изобщо не съм симетрична. Не влизам и в дизайнерските дрехи. Имам стрии, акне, целулит. И това изобщо не ми пречи”, разкри щерката на великия Майкъл. Младото момиче непрекъснато показва и доказва, че не робува на хорското мнение. Нито на общоприетите разбирания за привлекателност и женска красота. Тя отново се появи различна при раздаването на музикалните награди по МТV. Там Парис Джексън пак събра погледите на всички гости. Тя се появи в прозрачна рокля от две части. Тоалетът бе на Кристиан Диор. Само че лудетината го комбинира отново със своя почерк-с отворени обувки в светъл цвят. После събу обувките си с висок ток и затанцува пред обективите на фотографите. За радост на останалите присъстващи. Но на звездното събитие не остана незабелязан още един факт. Парис Джексън бе забравила да обръсне подмишниците си. Преди ден тя публикува в социалната мрежа и небръснатите си крака. Запитана защо не си ги е обръснала, тя отговори с хумор: „Зимата идва”.

И недоумява защо хората се разстройват толкова от „космите й”. Но всички останаха трогнати от посланието , което написа по случай рождения ден на баща си.

Ако беше жив, Майкъл Джексън щеше да стане на 59 години на 29-ти август. Ето какво е посланието на Парис Джексън по този повод в профила й в Инстаграм: "Честит рожден ден на любовта на живота ми. Единственият човек, който ми даде здрав морал, за да живея и мечтая. Никога няма да обичам друг така, както теб. Ти винаги си с мен и аз винаги съм с теб. Благодаря ти за магията сега и завинаги", трогна всички мис Джексън.