Сменяла гаджетата ли: Двама красавци вече биха шута на Сузанита! (виж тук)

Гласувайте за статията

Сузанита много иска да е известна и голяма звезда, но май си фантазира!

Да бъде известна, призната и най-вече желана – за това си мечтае невръстната 14-годишна Сузи Мурад. Сузанита, както е артистичното й име, направи баща си Орхан Мурад за посмешище след скандалния клип, който сътвори.

Сузанита

Сузанита реши, че е не само известна, но и мъжемелачка. Е, уви – трябваше бързо да се увери в противното

Бумът, който предизвика, макар и за кратко „Луцифер и Буда“ отвори вратите на Сузанита към така нареченото висше общество в столицата. И, разбира се, я накара да си въобрази, че й е дошло време за мъже.

Сузи Мурад потресе обществеността с уж двете си гаджета. Това са моделите Даниел Георгиев и Ерик Трифонов. И с двамата Сузанита разпространи снимки, на които си общуват доста интимно. Първо тя беше с Даниел, а само седмица по-късно се щракна в спалнята на Ерик.

И докато всички се питаха какво се случва и защо дъщерята на Орхан Мурад толкова често сменя гаджетата си, истината лъсна наяве.

Оказа се, че не Сузито, а двамата й „възлюбени“ бързо-бързо са се наситили на детските й прелести и дивотии. И чевръсто са си обрали крушите, за да отидат и да свалят истински мацки.

Даниел и Ерик в момента са заедно с огнени брюнетки на морето и си гледат кефа и живота. А като гледаме и самите им избраници, то Сузанита ще има да взима. Тези манекенки вече са доста висока топка за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар