Учени ужасиха с твърдения: HAARP вече създава урагани (Човешко дело ли е „Харви“?)

Гласувайте за статията

HAARP вече работи и създава урагани като смъртоносни оръжия

Учени твърдят, че HAARP вече създава и контролира урагани. И последното бедствие, което е надвиснало над главата на Америка е плод на човешко творение. Зад това твърдение стои Ал Гор, бивш вицепрезидент на САЩ, както и няколко изявени метеоролози, които обаче се подвизават под псевдоними в мрежата. Някои от тях дори водят дебат в сайта „Войни на времето“, в който обсъждат дали HAARP наистина е в състояние да нанесе такива поражения.

Ал Гор също смята, че ураганът „Харви“ е създаден от човека, а теоретиците на метеорологичните войни казват, че те са контролирани и използвани като оръжие за тероризъм. Целта им е да нанесат щети и да постигнат психологически цели, които включват терор и смърт.

Тези твърдения на повечето хора им струват абсурдни на пръв поглед, но има развиваща се общност на синоптици скептици, които настояват, че такива събития не са случайност, а оръжие.

Затова и публикуваме тази статия. Не като потвърждение за такива заключения. А като един различен ъгъл на разгорещен дебат в Интернет. Защото метеорологичните войни, промените на времето и геоинженерството са станали популярно алтернативно обяснение за множество климатични аномалии.

Климатични войни

Всъщност, има поне два ключови елемента, които подробно описват HAARP като съоръжение, което може да промени „метеорологичните условия“, включително и да предизвика ураганите.

Един от най-популярните сайтове, който лансира такива твърдения е „weatherwar101.com“, чийто автор — бивш синоптик и инженер — обяснява:
„Вече 10 години доказвам ужасната реалност за умишленото създаване на наводнения и лоши метеорологични условия. И то всеки ден.

Отричането на реалността за тези бедствия, които човек създава, е подобно на неверието, че има двигател с вътрешно горене. И това е много лесно да се докаже. Ако можете да разберете врящата вода, можете да разберете също, че трилион галона водна пара, които идват отнякъде там, могат да се създадат изкуствено. И да предизвикат наводнения с милиони галони вода. И по този начин да заличат различни общности навсякъде по света. Това не е спорно. И лесно е да се докаже, както и залеза на Слънцето“.

HAARP

HAARP

Този автор се представя под името София Смьолсторм и в голяма степен защитава своята самоличност. Тази дама също е писала блог постове и за „No Natural Weather: Introduction to Geoengineering 101“.

Този сайт публикува 14-минутен анализ за урагана „Харви“, твърдейки, че ураганът е подсилен с „генериране на водна пара от континента и е насочен умишлено към Тексас, Луизиана и т.н.“.

Описанието на този анализ казва: „Не е случайно, че „Харви“ удари САЩ, точно 25 години след деня, когато „Андрю“ удари Флорида. С оглед на това, че тези бури са очевидно умишлено произведени, тази „годишнина на урагана“ очевидно е била изкуствено създадена“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар