Майката и сестрата на Слави Трифонов разпускат с околосветско пътешествие (ФОТО)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов отново прояви щедрост към най-близките си хора.

Докато Слави Трифонов се възстановява от тежката операция и се готви за завръщане на екран, роднините му обикалят света за негова сметка! Шоуменът е изпратил майка си, сестра си и нейния му на околосветско пътешествие, с което да направят лято 2017 незабравимо!

Мама Здравка никак не обича да взима пари от известния си син и предпочита да си живее скромно. Но за пътешествия няма как да му откаже! В последните години тя кръстосва света във всички посоки и е по-щастлива от всякога от този факт. От известно време тя, заедно с дъщеря си и зет си обикалят страна по страна и трупат незабравими спомени.

Общото между всички пътувания е, че Слави Трифонов покрива всичките им разноски, но никога не ги придружава. Това да известна степен натъжава роднините му, но гледат да се акцентират върху красотите на света, до които се докосват благодарение на него. Таткото на Дългия и неговия племенник също не са особени фенове на дългите екскурзии и предпочитат да си седят в родния Плевен.

Майката и сестрата на Слави Трифонов обожават да пътуват

Майката и сестрата на Слави Трифонов обожават да пътуват

Понякога компания на мама Здравка и Петя правят и други техни роднини и най-близките и приятели. Двете са наясно, че много хора искат да ги използват заради Слави Трифонов. Патили са си и вече се доверяват на много малко хора. Но към тя са искрени, отзивчиви и щедри, пише bgdnes.bg.

Родителката и сестрата на Дългия ходиха до Щатите, а сега са на круиз, минаващ през Турци, Гърция, Бразилия, Франция, Италия и къде ли още не. Очаква се да се върнат скоро, за да могат да видят началото на новия сезон на шоуто на известния си роднина. Всички много се радват, че Слави Трифонов се възстанови след операцията и ще го гледат поне от малкия екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар