Бившата любовница на д-р Енчев забърса милиардер!

Гласувайте за статията

Бившата изгора на д-р Енчев вече го замени с по-богат!

Тя се казва Бориса Стефчова и е позната на малцина у нас главно като любовницата на д-р Енчев. Е, Ангел Енчев обаче й се порадва за кратко, поне докато й напълни пазвата с 400 кубика силикон.

д-р Енчев

Бориса Стефчова беше във връзка с д-р Енчев, но за кратко. Целта й да срещне ултра богаташ е постигната

Двамата с Бориса Стефчова мачкаха чаршафите известно време, но нейната мечта беше съвсем друга – да я забележи някой милиардер и да й отвори вратите към Рая.

Ето, че целта й вече е постигната. Бориса Стефчова успя да завърти главата на ултра богаташ, съобщиха източници пред сайта Хотарена.нет.

Този уикенд беше рождения ден на екс любовницата на д-р Енчев, който тя чествала в един от най-луксозните курорти на родното Черноморие. Новият й и неприлично богат избраник решил да затвори за нея целия хотел. Искал да я накара да се чувства така, сякаш е приказна принцеса.

Със сигурност Бориса Стефчова е останала очарована от романтичния и скъп жест. А за благодарност към половинката, тя пък се постара да покаже прелести край басейна.

Бившата на д-р Енчев показа разголеното си тяло, голяма част от което е дело на пластичния хирург. И сме убедени, че освен нея и фотографа, сиреч милионера, на мястото е нямало никой друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар