Не думай: Правят восъчни фигури на Фики Стораро и баща му!

Гласувайте за статията

Фики Стораро щял да има своя восъчна фигура в музея!

Фики Стораро се похвали с любопитен статус в социалната мрежа. На него любимецът на тийнейджърите се е снимал до американския актьор Ал Пачино.

Фики Стораро

Фики Стораро и Тони Стораро също ще имат свои восъчни фигури

Феновете обаче веднага схванаха, че той се е снимал в България. Фики Стораро се е щракнал в музея на „Восъчните фигури” във Варна.

В този музей над тридесетина световно известни личности имат вече своите восъчни фигури. Там има и български изпълнители. Сред популярните съвременници ще бъдат изваяни и баща и син Тони и Фики Стораро.

Почитеталети5 на поп фолка са повече от доволни, че там ще видят и своите любимци. Защото много скоро те ще бъдат сред останалите знаменитости в музея.

Фики Стораро цяло лято е на педал. Той непрекъснато има клубни участия, дори и през най-отпускарския сезон на годината.

Утре младият фолкаджия ще е специален гост на традиционния панаир в Самуил. На следващият ден певецът е в Габрово. Там също има участие.

Фики вече е сгоден за красивата Гюлджан. Родителите на момичето са от Търговище, но от години живеят в Белгия.

Певицата Галена е запознала младия си колега с красивата му годеница преди около две години. Тогава двамата са имали участие пред българската общност в тази държава.

В Шумен преди известно време Фики Стораро вдигна огромен годеж, на който бяха поканени 500 гости.

А младата надежда на „Пайнер“ предложи на своята избраница качен на хеликоптер. Предполага се, че сватбата на звездата на „Пайнер” и Гюлджан ще е през есента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар