Голям сладур: Ето го бебето на Джена и Наско Стоев!

Голям сладур: Ето го бебето на Джена и Наско Стоев!
1 (20%) 1 vote

Джена и Наско Стоев най-после показаха първородния си син!

Джена се престраши да покаже сина си. Поп фолк дивата Джена роди син на Малкия канар в края на месец март. Досега гласовитката от Разград отказваше да показва малолетния си наследник заради зли очи и страх от уроки.

Джена

Ето го бебето на Джена и Наско Стоев, радостта на Канарите

Брюнетката напълно вярва на тези неща и не искала да се случи нищо лошо с първородния й наследник, доверяват близки до звездата.

Атрактивната пайнерка зарадва мъжа си Атанас Стоев със син. И със същото име възроди семейната традиция. Синът на Джена вече е Атанас Стоев-Трети.

Пайнерката много бързо се възстанови след раждането. Само два месеца след като стана майка тя влезе във форма. И с днешна дата изглежда перфектно.

Певицата не спира да ходи по участия. В началото идеята на младото семейство бе да живее в семейния палат на фамилията в село Катуница.

Но заради влошените хладни отношения между снаха и свекървата Надя певицата реши да заживеят отделно. След като си купиха апартамент в София, те живеят там, заедно с малкия си син.

След като отново се качи на сцената, Джена нае детегледачки, за да гледат сина й, когато нея я няма. Съпругът й е непрекъснато с нея.

Когато няма участия със семейния оркестър, той е плътно до него. Наско Стоев – Малкия Канар е доста ревнив. Заради което е станал бодигард, шофьор и озвучител на съпругата си.

Така той е плътно до него. За да е сигурен, че никой пияница или разгорещен фен няма да докосва или досажда на жена му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар