Стоян Алексиев спря да се вижда с младата актриса

Гласувайте за статията
Актьорът Стоян Алексиев се кротна след скандала

След публичния резил, който преживя заради младата си любовница Ивана Бобойчева, актьорът Стоян Алексиев е решил да се кротне – пише „Уикенд“. Посраменият д-р Генадиев от сериала „Откраднат живот“ се скри за известно време в Родопите, но вече се е завърнал в столицата – твърди изданието.

Онзи ден 66-годишният плейбой прекара близо час пред Народния театър, затворен в автомобила си. Той пращаше съобщение след съобщение на някого и беше видимо изнервен от отговорите, които получаваше. Ясно бе, че си пише с някой особено близък на сърцето. В артистичните среди се шушука, че в момента Стоян Алексиев е замразил отношенията си с младата Ивана, за да не дава поводи за нови клюки, и сега двамата общували единствено чрез тайни есемеси и кратки обаждания. Амбициозната млада актриса нямала намерение толкова лесно да се отказва от любовника си и непрекъснато търсела вниманието му, макар и по телефона.

„Скоро пак ще подновят срещите си. Просто изчакват напрежението да стихне“ – разказват колеги на актьора, запознати с намеренията му.
Говори се, че Стоян Алексиев наистина бил хлътнал по любовницата си, а тя се възползвала максимално от увлечението му по нея. Според запознати Бобойчева отдавна чакала удобен момент да насочи прожекторите към себе си и дори се появиха предположения, че тя е поръчителят на скандалните папарашки снимки.
„Това е то да станеш известна с бъркане в гащите, а не с таланта си!“ – възмущават се колеги на изловените в крачка любовници.

На дърти години Стоян Алексиев стана за резил с тези снимки

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар