Елвиса подлуди Емануела: Влюбен е до уши в нея, следи я навсякъде!

Гласувайте за статията

Емануела не може да мръдне от Елвиса!

Мартин Николов – Елвиса е лудо влюбен в провокативната певица Емануела. Близки до новата светска двойка са удивени от пристъпите на ревност на 33-годишният столичен нотариус.

Емануела

Емануела този път няма лесно да се отърве от обожателя си

Милионерското синче не давал никой да припари до неговата любима, нито да й звъни за щяло и нещяло. Плейбоят вдигал телефона на ослепителната пайнерка и с назидателен глас разпитвал кой търси неговата любима.

Омеквал, едва след като разбирал, че отсреща търсят зеленооката изпълнителка по работа. В последно време участията на сексапилната певица са се увеличили многократно.

А Елвиса я следвал почти на всяка нейна изява по градове и паланки.

Макар и по работа нейния нов влюбен винаги оставал до нея, докато не приключи разговора по телефона.

Наследникът на милионерската фамилия побеснявал, ако пред него се обсъждали предишните връзки на Емануела. Той едва понасял някои по-солени приказки за репутацията на новата му изгора.

„Мартин е много влюбен в Емануела. Иска я само за себе си”, коментират близки до жената-вамп.

Мартин Николов-Елвиса е син на известната софийска нотариуска Мариета Николова. Синът й работил в кантората й като помощник-нотариус.

Родителите на Елвиса били изумени от силните чувства на сина си към мъжемелачката.

Но били безсилни към пламналата любов на наследника си към ослепителната чалгаджийка. Заради любовната си афера към зеленооката прелъстителка, Мартин Николов-Елвиса се развежда със съпругата си Гергана.

Той има и дъщеря на 9 години. Те остават да живеят в семейното жилище. Преди известно време Емануела подлуди и друг известен богаташ, който също е семеен.

Но преди Слави Добрев Транспорта да се раздели с половинката си, тя скъса с него. Още помним с какъв скандал Емануела се раздели с бащата на второто си дете Димитър Динев.

От наследника на милионерската фамилия певицата има син Митко Динев – младши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар