Миглена Ангелова си го върна тъпкано на Иван и Андрей!

Гласувайте за статията

На Миглена Ангелова доста й се вдигнаха акциите покрай ВИП Брадър.

Скандалната водеща Миглена Ангелова скочи на бившите си работодатели Иван Христов и Андрей Арнаудов. Както вече стана ясно, тя се уреди с роля в новия ВИП Брадър, но не е ясно точно каква. И фактът, че ще бъде в пряка конкуренция на „Фермата“ на малкия екран я подтикна да отвори поразяващата си уста.

Явно е истина, че Дамата в Червено и опосумите не са прекратили професионалните си отношения с добро. А когато Миглена Ангелова не харесва някого, тя задължително ще го покаже на всички. Тя още помни как Иван и Андрей я завлякоха с пари след обявяването в несъстоятелност на ТВ7 . Там за последно се подвизаваше eмблематичното й шоу.

Поразяващата уста на Миглена Ангелова не прощава

Поразяващата уста на Миглена Ангелова не прощава

 

Първо водещата бе част от дългата програма „Терминал 7“, а след това се сдоби със свое ефирно време. То, обаче, набързо й бе взето с нелепо обяснение за освежаване на програмата. Миглена Ангелова остана с пръст в уста и сериозна неизплатена сума от бившите си продуценти. А, както не веднъж е ставало ясно, тя забавя, но не забравя!

Във фейсбук профила на Мадам Искрено и лично се разрази полемика относно гледаемостта на продукцията на Иван и Андрей „Фермата“. Неин приятел попита кой въобще гледа това предаване. А Миглена Ангелова не пропусна да коментира жлъчно, че това са само самите продуценти и близките на участниците, пише pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар