Стефан Данаилов заведе Росица на море

Гласувайте за статията

Сестра му не намира думи да изрази благодарността си

Известният български актьор Стефан Данаилов заведе Росица на море.

Тази година Стефан Данаилов решил да изкара и без това кратката си ваканция в нейната компания край морето.

Сестра му Росица Данаилова е по-голяма от него. От известно време насам тя е на издръжката на Стефан Данаилов.
Двамата отседнали в къщата на техни приятели в Царево, при все, че Ламбо е влюбен в Приморско.

Стефан Данаилов

Сестра му не намира думи да изрази благодарността си

Той обаче преценил, че на сестра му ще й е нужно повече спокойствие и няма да успеят да понесат лудницата на нощния живот, който кипи в Приморско.
Росица не намира думи, с които да благодари на брат си за това, че я е измъкнал от затвора на четирите стени в столичното й жилище.

Тя рядко напускала дома си, тъй като от доста време насам не е добре със здравето. Освен това Росица Данаилова е на 83 години и трудно се грижи както за дома си, така и за себе си.
Преди известно време журналисти изреваха, че сестрата на Стефан Данаилов им обещала, че ще им даде интервю. Когато обаче отишли в дома й, ги накарала да изметат и измият пода.

При все, че пенсията й е изключително ниска, тя не се оплаква от недоимък . истината е, че Стефан Данаилов й дава достатъчно средства, за да не й липсва нищо. Неотдавна той платил и операцията на очите, благодарение на която прогледнала отново.
Според запознати, интервенцията струвала около 2 хиляди лева.

Преди това Ламбо поел разходите и по изработката и поставянето на новите й зъби. При все, че е трудно подвижна, Росица Данаилова ходи всеки месец на фризьор. Тя е категорична, че не може да си позволи да изглежда небрежно. Старае се да се поддържа и поради това слага и по малко грим.

Данаилова посочва, че за нея 2016 година е била най-тежката в живота й. тогава тя преминала през серия тежки операции, които я докарали до това състояние, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар