Десислава Радева се забърка в нов скандал

Гласувайте за статията

Лъсна истината за синята й рокля

Вероятно всички помните синята рокля, с която президентшата Десислава Радева посрещна френския президент Eманюел Макрон и съпругата му Бриджит.

Е, точно тази синя рокля забърка Десислава Радева в поредния скандал.
Тогава изданията отбелязаха, че облеклото е дело на Доменико Долче и Стефано Габана. Това е така, но за съжаление има една горчива истина, която лъсна тези дни.

Оказва се, че роклята на Десислава Радева, е заета от един от известните столични бутици. След края на визитата на семейство Макрон, президентшата е върнала тоалета отново в бутика. Това означава, че някоя дама ще си купи този тоалет, който никак не е евтин, без да знае, че той е втора ръка.

Десислава Радева

Лъсна истината за синята й рокля

Мнозина определиха това като скандално.
Синята рокля с бели копчета била предоставена на първата дама от Илияна Алипиева, която е собственик на моден магазин и е вносител на някои от най-известните марки като „Живанши“, „Валентино“ и „Долче и Габана“.

Радева е заела роклята преди визитата на френското президентско семейство, а след заминаването им отново я е върнала в бутика.
Столичен седмичник посочва, че Илияна Алипиева се грижи за стайлинга на президентшата, заедно с още две дами.

Една от тях е дизайнерката Невена Николова. Именно нейно дело бе дантеления тоалет, с който половинката на Румен Радев се появи на срещата на НАТО в Брюксел. Николова има ателие в Лондон, което уши облеклата на някои от гостите на сватбата на Пипа Мидълтън.

Третата дама, грижеща се за облеклото на Десислава Радева, е собственичката на модна къща „Кредо“ – Павлина Ковачева.
Тя шие тоалети от скъпи италиански платове за бизнес дамите. Именно неин бе изборът на белия гащеризон на „Макс Мара“, с който Радева се появи на рождения ден на Симеон Сакскобургготски.

Припомняме, че тоалетът предизвика ожесточени спорове дали президеншата носи бельо или не. Така или иначе според модните критици, облеклото й не бе подбрано правилно, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар