Нещо горещо се случва в живота на Цвети Стоянова Преглеждания: 2583

Бившата гимнастичка си купи ново жилище
0
Оценете този post

Бившата гимнастичка си купи ново жилище

От близкото обкръжение на Цвети Стоянова издават, че в живота й се случва нещо горещо.

Бившата състезателка от националния отбор по художествена гимнастика Цвети Стоянова си купи апартамент. Тя брои 150 хиляди лева за придобивката, която се намира на партерен етаж в широкия център на столицата.

Сделката между Цвети Стоянова и строителя на жилището, е била парафирана само преди няколко седмици. Тя е изповядана пред един от най-търсените нотариуси в София.
Мнозина се запитаха защо гимнастичката си е купила имот точно на партерен етаж, но се оказа, че това е било изрично нейно изискване.

Цвети Стоянова
Бившата гимнастичка си купи ново жилище

Запознати издават, че след като Цвети Стоянова полетя от терасата на жилището на баба си, което се намира на висок етаж, е развила акрофобия.
Бившата гимнастичка била категорична, че иска жилището да е ново, с добри общи части, видеонаблюдение и охрана поне за през деня.

Тъй като имотът се намира в затворен комплекс, грацията успяла да се сдобие и с приличен двор.
Цвети Стоянова започнала да разглежда офертите на всички агенции още в началото на лятото.
Тя спряла вниманието си върху малка, но за сметка на това изключително кокетна сграда.

Това, което й харесало най-много е фактът, че е с удобна локация, тъй като се намира сравнително близо до идеалния център на София. Освен това в района, в който е разположено жилището, уличките са тихи.

Към днешна дата красавицата е с изцяло променена визия и обноски. Тя отново живее с приятеля си – вратарят на „Левски“ – Александър Любенов.
Заради теснотията, в която живеят в панелно жилище под наем, Цвети се решила на важната крачка. Тя решила, че е крайно време да се сдобие със собствено жилище.

Веднага след сключването на сделката, тя се отправила към магазините за обзавеждане. Приятелките й шушукат, че е набелязала мебели и електроуреди от най-висок клас, за които ще се изръси с поне 50 хиляди лева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.