Михаела Филева пак скъса с Павел

Гласувайте за статията
Войната между Михаела Филева и Павел продължава

Любовта между певицата Михаела Филева и рапъра Павел е като латино сапунките – пише „България днес“. Двамата ту си събират, ту се разделят и така в продължение на няколко месеца – отбелязва изданието.

По последна информация Михаела Филева отново би шута на Павел. Мишето, както я наричат близките, дори изтрила общите им снимки с него в социалната мрежа. Чаровната изпълнителка е бясна от ергенския начин на живот, който води Павел, и реши да сложи край на връзката им. Рапърът не пропуска вечер, в която да купонясва с авери до ранни зори в компанията на млади, засукани мадами. Освен запоите той постоянно поема ангажименти. Рапърът е вече част от журито на „Гласът на България“ и прекарва дълго време по кастингите на музикалното риалити. Така свободното време на Павката става почти 0 и най-засегната от това се чувства Филева.

Изданието припомня, че само преди няколко месеца Михаела Филева и Павел отново бяха разделени, но се събраха впоследствие.
„Този път няма връщане назад“ – категорични са приятелки на изпълнителката. „Тя търси сериозен мъж, с когото да създаде семейство“ – изтъкват те.
Откакто не е с Павел, Михаела Филева се отдава на пълен релакс. 26-годишната красавица кръстосва морето и планините, където се забавлява с верните си приятели.

Михаела би шута на Павел

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар