Сори, дами: Сърцето на Тодор Батков – младши вече е заето! (виж тук)

Гласувайте за статията

Младият Тодор Батков май вече е зает!

Бизнесменът Тодор Батков – младши се носи на крилете на любовта. Един от най-желаните столични ергени отново е влюбен. Според светските клюкари столична хубавица е пленила сърцето на младия богаташ.

Тодор Батков

Тодор Батков – младши запленен от столична красавица

На този етап те не искат да афишират връзката си. Причината е, че са все още на етап флирт. За красавицата, завъртяла главата на Батков –младши се знае, че е млада, много красива и има домашен любимец-куче.

За около година богаташът изчезна от публичното пространство. Той вече не афишира връзките си и зорко пази личното си пространство.

Синът на бившия собственик на футболен отбор „Левски” имаше връзка в продължени на две години с Мис България 2007 Юлия Юреевич.

Връзката на децата им бе одобрена от техните бащи- Тодор Батков-старши и енергийния търговец Евгени Юреевич. Нещата бе стигнала дори до брак, когато двамата млади се разделиха.

А Тодор Батков – джуниър изхвърли багажа на миската от дома си. Според техните приказки в отношенията им не е намесен трети човек, а тя просто се е изчерпала.

Злите езици обаче разкриха друга истина. Миската била твърде ревнива и не искала Тодор Батков –младши да я оставя сама, за да движи бизнеса си.

Тя искала той непрекъснато да стои до нея, като не се интересувала как той да й осигури луксозния начин на живот.

След като двамата се разделиха, Тодор Батков-младши имаше още няколко афери с известни мадами. Негово гадже стана и Мис България 2005 Росица Иванова.

Но вероятно връзката му с нея не е била твърде официална, защото той така и не я афишира.

Тодор Бяатков – младши развива успешен бизнес с професионалното почистване. Заедно със съдружници строи и автомивки, като идеята име да станат 20 на брой и да завладее пазара в столицата.

23-годишният наследник на мастития адвокат обаче сега бил идзцяло погълнат от любовта си към новата си тръпка.

И според близки до бизнесмена не иска да я открие скоро, за да запази личния си живот само за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар