Братът на Димитър Бербатов е на път да го разори!

Братът на Димитър Бербатов отново висна на врата му. Батко му пак му протегна ръка и Асен си живее царски на негов гръб. В Благоевград, където е родното место на легендарния Бербо, се говори, че той отново е на хранилка на известния си брат. [caption id="attachment_526475" align="aligncenter" width="260"]Бербатов Асен е на път да разори Димитър Бербатов[/caption] Асен бе заловен и обвинен от прокуратурата, че притежава и разпространява наркотици. След тези обвинения той успя да фалира и бизнеса си.

Димитър Бербатов и брат му Асен Бербатов си развалиха отношенията още първия път, когато по-малкия брат погази закона. Но Бербо не остави провинилия си брат сам да се оправя.

Неговата армия от адвокати го спаси от пандиза. Съдът му постави само условна присъда и той отърва решетките. Това обаче напълно вледени отношенията им. Двамата не си говорили и дори не си честитили рождените дни. Майка им Маргарита също не успяла да ги помири. След като го закъсал яко, Асен помолил легендарния футболист за прошка и помощ и вероятно легендарния футболист откликнал на молбата му. И то доста щедро. Защото Асен и жена му се водят безработни, а водят царски живот. Тримата, със сина им, всяка седмица са на почивка на морето или в планината. Те не спират да се глезят със скъпарски курорти, твърдят техни съграждани. Според близки до тях Асен и семейството му живее дори в жилището на брат си в Благоевград. Въпреки че преди известно време Асен изкарал китап за треньор, той не работи, а лежи на гърба на богатия си батко. Преди няколко години Асен се опитал да измами банка. Той не плащал вноските и тя го дала на частен съдебен изпълнител. Така той изгубил имуществото си, а в тази драма ръка отново му протегнал Бербо. Майката Маргарита обаче взимала повече страната на разхайтения си син. Тя виждала непрекъснато него и малкия си внук, а щерките на Димитър Бербатов веднъж през годината. В кабинета на шефката на старческия дом в Благоевград на стените висели портретите на сина й Асени на неговия син, но не и тези на семейството на Митко Берботов. Тя дори не обичала да показва техни снимки на близки и приятели, а била много по-близка с по-малкия си син Асен. Въпреки че той непрекъснато се дънел и бил на контра със закона.